Ny bog om mål, drømme og selvindsigt (E-bog og trykt bog)

Ny bog om mentaltræning - E-bog og trykt bog

I sommeren 2013 lå jeg i et telt på den irske sydkyst og rystede af angst. Jeg var på en solotur rundt om Irland i havkajak. Jeg havde god fremdrift den første uge, men mentalt blev jeg svagere for hver dag. Efter en indre kamp måtte jeg erkende, at jeg ikke kunne genemføre under de omstændigheder. Jeg tog hjem uden at indfri mitmål. Der skulle gå et år, før jeg genvandt den mentale balance. Derefter besluttede jeg at studere nøjere, hvad der karakteriserer succesfulde atleter: hvordan administrere de deres ressourcer? Hvordan håndterer de modstand? Og hvad er årsagen til netop deres succes. Resultatet er denne bog.

“MENTALTRÆNING – Frigør Dit Kampinstinkt” er en livsfilosofisk og anderledes indføring i kunsten at træne sindet. Jeg berører alle nødvendige aspekter for atleter med ambitiøse mål. Herunder det personlige fundament, mentaltræningsmetoder, brugbare trænings- og kampstrategier samt en indgående vejledning i meditationsteknik og afspænding. Bogen lægger stor vægt på forståelsen af sindets natur samt vigtigheden af restitution for at komme i flow, og at frigøre sit kampinstinkt.

Bogen er rettet mod atleter inden for sportsverdenen, men kan læses af alle krigere med mål og drømme. Det være sig dig som vil vinde guld, starte en virksomhed, bygge en skole i Afrika eller lære at være taknemmelige for et glas vand og en ostemad. Bogens omdrejningspunkt er dybest set livskvalitet, hvor alle kan lade sig inspirere af store atleters evne til, at skabe personlig værdi.

Bogen kan købes på gængse portaler som E-bog og trykt bog.

Leave a Reply