Meditation for atleter (gratis workshop)

Hvad kan meditation gøre for dig?
Introduktion

Workshoppen har til formål at give trænere og atleter en grundlæggende forståelse for effekten af meditation. Vi gennemgår videnskabelig dokumentation samt en række eksempler på store atleters anvendelse af meditation. Gennem en række bevidsthedsøvelser får deltagerne mulighed for at “smage” på meditation og workshoppen er også en intro til kurset Meditation for atleter.

Workshop agenda:

  • Videnskabelig dokumentation
  • Eksempler på store atleters anvendelse af meditation
  • Sindets natur og evnen til at præstere
  • Indføring i meditationens verden gennem bevidsthedsøvelser

Links med videnskabelig dokumentation vedr. meditations betydning for atleter:

10 gode grund til at alle atleter i verden burde meditere

Forbedring af atleteres evne til at præstere

Atleters erfaring med meditation

Meditation forbedre både helbred og præstationsevne

Kope Bryant & Phil Jackson – Meditation

Om Per Michael

Jeg underviser i meditation og hjælper atleter med at indfri deres mål. Min mission er at gøre meditation til en naturlig og essentiel del af træningen for danske atleter. Jeg har mediteret i 20 år til stor gavn for både mit helbred og min evne til at præstere. Sportsligt har jeg haft interesse for langdistancediscipliner inden for triathlon, svømning og havkajak. Efter endt tjeneste som befalingsmand i flyvevåbnet, startede jeg min 20 årige karriere inden for produktudvikling og projektledelse. Jeg har desuden en højere diplomuddannelse i organisation og ledelse og er forfatter til bogen Mentaltræning – Frigør dit kampinstinkt.

mindfulness mindfullness mindfullnes sportsphykologi sportspsykolog sportspsykologen idrætsphykologi idrætspsykolog idrætspsykologen “sports coach” sportscoaching mentalmotion empowermind “team danmark” teamdanmark kraftcenter talentcenter “talent udvikling” elitesport learn2improve gomentor